≡ Menu
123taxi Amsterdam » Taxi in Amsterdam

Taxi in Amsterdam

Taxi Amsterdam Bestellen

Taxi Amsterdam is een vervoersbedrijf met airport- en taxi service die 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) tot uw dienst staat. Taxi Amsterdam vervoert passagiers in Amsterdam en omgeving. U kunt bij Taxi Amsterdam altijd rekenen op dezelfde discretie met maximale service.
De taxidiensten bestaan uit:

Personenvervoer
U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt. De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct naar de door u gewenste bestemming.

Amsterdam Luchthavenvervoer en taxi naar schiphol

Taxi Amsterdam rijdt dagelijks naar luchthavens en hierdoor kan Taxi Amsterdam een vaste en voordelige prijzen hanteren. Taxi Amsterdam rijdt o.a. naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Evenementen-/uitgaanstaxi
Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar laat je rijden. De uitgaanstaxi van Taxi Amsterdam brengt je veilig thuis, overal in Amsterdam en omgeving.

Voor de actieprijs van Taxi Amsterdam zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

– Voor een sedan taxi van Taxi Amsterdam betaalt u geen extra toeslag.
– Voor een stationwagen van Taxi Amsterdam (1 t/m 4 personen met maximaal 4 koffers) geldt een toeslag van € 5,- per enkele reis.
– Voor een taxibus van Taxi Amsterdam (5 t/m 8 personen met maximaal 8 koffers) geldt een toeslag van € 15,- per enkele reis.
– De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
– In sommige gevallen kunnen wij de klant vragen, indien er een vaste -/actieprijs is afgesproken, om de ritprijs vooruit te laten betalen per iDEAL.

Taxi Amsterdam biedt u de mogelijkheid om contant te betalen, ook kunt u met creditcard of per pin betalen, tenzij u dit vooraf bij de reservering aangeeft (i.v.m. beperkte pin-terminals). Voor betalingen met creditcard berekent Taxi Amsterdam extra toeslag van € 4,50 en bij pinnen € 2,50.

Taxi Amsterdam Zakelijk

Taxi Amsterdam biedt ook voor de zakelijke klant mogelijkheden om op rekening te rijden, voor meer info: bel 020-3690229

U kunt snel en met gemak een Taxi Amsterdam online bestellen.

Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam Bestellen

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contact form 1″]

Taxi Amsterdam

Call Now Button